kawa dla początkujących

czwartek, 18 grudnia 2014

Audun Coffee / Fazenda Rainha

Dotarła. Prawdziwy "norwegian roast" - bardzo jasno palona kawa.
 


Idealna na śniadanie. Lekka, rześka, cytrusowa. Trochę mało body. Prawie wcale posmaku. Ale czy przy śniadaniowej kawie to aby na pewno wada?

Jestem za!


Autor: Tomek Prus o 22:06
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Etykiety: audun, audun coffee, Brazylia, fazenda rainha, minas gerais, yellow bourbon

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Szukaj na tym blogu

O mnie

Moje zdjęcie
Tomek Prus
Wyświetl mój pełny profil

Archiwum bloga

  • ►  2015 (7)
    • ►  maja (1)
    • ►  marca (2)
    • ►  stycznia (4)
  • ▼  2014 (26)
    • ▼  grudnia (4)
      • "kawa z prowincji" / Folwark Kamyk
      • Audun Coffee / Fazenda Rainha
      • Wesprzyjcie Audun Coffee - nową palarnię kawy w By...
      • Premiera strony European Coffee Trip
    • ►  listopada (3)
    • ►  października (2)
    • ►  września (5)
    • ►  sierpnia (2)
    • ►  czerwca (4)
    • ►  maja (6)

Moja lista blogów

  • Magazyn Kawa
    Coffee Europe Expo 2025 w Warszawie – święto kawy w sercu Europy!
  • KAWOPIJCY
    Nuova Simonelli Oscar 2 -dobre shoty w domu!
  • Akademia Kofeiny
    Victoria Arduino Black Eagle Gravitech | Kofeina 2.0 | Opole | recenzja
© Tomek Prus. Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.